Mostra i principali dati dell'item

dc.contributor.advisorΠετρόπουλος, Σπύροςel
dc.creatorΜενδώνη, Ελένηel
dc.date.accessioned2016-09-30T10:03:00Z
dc.date.available2016-09-30T10:03:00Z
dc.date.issued2015
dc.identifier.other13879
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/44753
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΛΑΧΑΝΙΚΑ -- ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑel
dc.subject.otherΦΥΤΑ -- ΑΝΑΠΤΥΞΗel
dc.titleΕπίδραση της εποχής σποράς στην ανάπτυξη και την ποιότητα αυτοφυών λαχανευόμενων ειδώνel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Files in questo item

Thumbnail

Questo item appare nelle seguenti collezioni

Mostra i principali dati dell'item

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International