Mostrar el registro sencillo del ítem

dc.contributor.advisorΠετρόπουλος, Σπύροςel
dc.creatorΜενδώνη, Ελένηel
dc.date.accessioned2016-09-30T10:03:00Z
dc.date.available2016-09-30T10:03:00Z
dc.date.issued2015
dc.identifier.other13879
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/44753
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΛΑΧΑΝΙΚΑ -- ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑel
dc.subject.otherΦΥΤΑ -- ΑΝΑΠΤΥΞΗel
dc.titleΕπίδραση της εποχής σποράς στην ανάπτυξη και την ποιότητα αυτοφυών λαχανευόμενων ειδώνel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Ficheros en el ítem

Thumbnail

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro sencillo del ítem

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepto si se señala otra cosa, la licencia del ítem se describe como Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International