Mostrar el registro sencillo del ítem

Assessment of oxidative stress markers in chicken tissues treated with polyphenolic additives

dc.contributor.advisorΚουρέτας, Δημήτριος Δ.el
dc.creatorΜπάρδα, Χριστίναel
dc.date.accessioned2016-09-30T10:02:22Z
dc.date.available2016-09-30T10:02:22Z
dc.date.issued2014
dc.identifier.other13155
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/44567
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΠΟΛΥΦΑΙΝΟΛΕΣ -- ΑΝΑΛΥΣΗel
dc.subject.otherΟΞΕΙΔΩΤΙΚΟ ΣΤΡΕΣel
dc.subject.otherΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΡΙΖΕΣ (ΧΗΜΕΙΑ)el
dc.subject.otherΖΩΑ -- ΤΡΟΦΗ -- ΣΥΝΘΕΣΗel
dc.titleΠροσδιορισμός δεικτών οξειδωτικού στρες σε ιστούς από κοτόπουλα κρεατοπαραγωγής μετά από χορήγηση ζωοτροφής με πολυφαινολικά πρόσθεταel
dc.titleAssessment of oxidative stress markers in chicken tissues treated with polyphenolic additivesen
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Ficheros en el ítem

Thumbnail

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro sencillo del ítem

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepto si se señala otra cosa, la licencia del ítem se describe como Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International