Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.advisorΜούτου, Κατερίναel
dc.creatorΑνδρέου, Στέργιοςel
dc.date.accessioned2016-09-30T10:02:20Z
dc.date.available2016-09-30T10:02:20Z
dc.date.issued2014
dc.identifier.other13135
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/44557
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5777
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΚΡΕΑΣ -- ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣel
dc.subject.otherΚΡΕΑΣ -- ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗel
dc.subject.otherΜΙΤΟΧΟΝΔΡΙΑΚΟ DNA -- ΑΝΑΛΥΣΗel
dc.titleΑνάπτυξη μεθόδου ανίχνευσης και ποσοτικού προσδιορισμού κρέατος γαλοπούλας σε μίγματα κρέατοςel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International