Show simple item record

dc.contributor.advisorΓιαννούλη, Περσεφόνηel
dc.creatorΓεωργιάδου, Αίγληel
dc.date.accessioned2016-09-08T09:09:44Z
dc.date.available2016-09-08T09:09:44Z
dc.date.issued2010
dc.identifier.other9083
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/44367
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.4998
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΣΤΕΒΙΑel
dc.subject.otherΦΥΤΑ -- ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ -- ΜΕΘΟΔΟΙ -- ΕΡΕΥΝΑel
dc.subject.otherSTEVIA REBAUDIANAen
dc.titleΣτέβια ως φυτό για την παραγωγή εναλλακτικής γλυκαντικής ουσίαςel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International