Afficher la notice abrégée

dc.contributor.advisorΓιαννούλη, Περσεφόνηel
dc.creatorΓεωργιάδου, Αίγληel
dc.date.accessioned2016-09-08T09:09:44Z
dc.date.available2016-09-08T09:09:44Z
dc.date.issued2010
dc.identifier.other9083
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/44367
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.4998
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΣΤΕΒΙΑel
dc.subject.otherΦΥΤΑ -- ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ -- ΜΕΘΟΔΟΙ -- ΕΡΕΥΝΑel
dc.subject.otherSTEVIA REBAUDIANAen
dc.titleΣτέβια ως φυτό για την παραγωγή εναλλακτικής γλυκαντικής ουσίαςel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International