Zur Kurzanzeige

dc.contributor.advisorΓιαννούλη, Περσεφόνηel
dc.creatorΓεωργιάδου, Αίγληel
dc.date.accessioned2016-09-08T09:09:44Z
dc.date.available2016-09-08T09:09:44Z
dc.date.issued2010
dc.identifier.other9083
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/44367
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.4998
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΣΤΕΒΙΑel
dc.subject.otherΦΥΤΑ -- ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ -- ΜΕΘΟΔΟΙ -- ΕΡΕΥΝΑel
dc.subject.otherSTEVIA REBAUDIANAen
dc.titleΣτέβια ως φυτό για την παραγωγή εναλλακτικής γλυκαντικής ουσίαςel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Dateien zu dieser Ressource

Thumbnail

Das Dokument erscheint in:

Zur Kurzanzeige

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Solange nicht anders angezeigt, wird die Lizenz wie folgt beschrieben: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International