Afficher la notice abrégée

dc.contributor.advisorΝέγκας, Ιωάννηςel
dc.creatorΠαππά, Κωνσταντίναel
dc.date.accessioned2016-09-08T09:09:42Z
dc.date.available2016-09-08T09:09:42Z
dc.date.issued2010
dc.identifier.other9044
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/44359
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.6523
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑel
dc.subject.otherΨΑΡΙΑ -- ΕΚΤΡΟΦΗel
dc.titleΣυγκριτικά αποτελέσματα ανάπτυξης, κόστους παραγωγής και ποιότητας σάρκας των εκτρεφόμενων βιολογικών ψαριών (τσιπούρα-λαβράκι) σε σχέση με τα αντίστοιχα συμβατικά είδηel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Κτηνιατρικής.el
heal.academicPublisherΤεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ιδρυμα Ηπείρου. Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας. Τμήμα Ιχθυοκομίας και Αλιείας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International