Show simple item record

dc.contributor.advisorΝέγκας, Ιωάννηςel
dc.creatorΠαππά, Κωνσταντίναel
dc.date.accessioned2016-09-08T09:09:42Z
dc.date.available2016-09-08T09:09:42Z
dc.date.issued2010
dc.identifier.other9044
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/44359
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.6523
dc.language.isoel_GRen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑel
dc.subject.otherΨΑΡΙΑ -- ΕΚΤΡΟΦΗel
dc.titleΣυγκριτικά αποτελέσματα ανάπτυξης, κόστους παραγωγής και ποιότητας σάρκας των εκτρεφόμενων βιολογικών ψαριών (τσιπούρα-λαβράκι) σε σχέση με τα αντίστοιχα συμβατικά είδηel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Κτηνιατρικής.el
heal.academicPublisherΤεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ιδρυμα Ηπείρου. Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας. Τμήμα Ιχθυοκομίας και Αλιείας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International