Zur Kurzanzeige

dc.contributor.advisorΚαραπαναγιωτίδης, Ιωάννηςel
dc.creatorΠετμεζάς, Ζήσηςel
dc.date.accessioned2016-09-08T09:09:35Z
dc.date.available2016-09-08T09:09:35Z
dc.date.issued2010
dc.identifier.other8814
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/44315
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΑΣΤΑΚΟΙ -- ΤΡΟΦΗel
dc.subject.otherΑΣΤΑΚΟΙ -- ΑΝΑΠΤΥΞΗel
dc.subject.otherΚΑΡΚΙΝΟΕΙΔΗ -- ΑΝΑΠΤΥΞΗel
dc.subject.otherΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ -- ΕΡΕΥΝΑel
dc.titleΚατανάλωση τροφής από το είδος Nephrops norvegicus σε συνθήκες εκτροφής: διατροφική αγωγή με σύμπηκτο του εμπορίουel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Dateien zu dieser Ressource

Thumbnail

Das Dokument erscheint in:

Zur Kurzanzeige

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Solange nicht anders angezeigt, wird die Lizenz wie folgt beschrieben: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International