Show simple item record

dc.contributor.advisorΜπέζα, Παρασκευήel
dc.creatorΚαλόγηρος, Παναγιώτηςel
dc.date.accessioned2016-09-08T09:09:25Z
dc.date.available2016-09-08T09:09:25Z
dc.date.issued2010
dc.identifier.other8616
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/44255
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.6530
dc.language.isoel_GRen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ -- ΕΡΕΥΝΑel
dc.subject.otherΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΑel
dc.titleΑβιοτικοί παράγοντες που επιδρούν στην αποδόμηση των αντιβιοτικών που χρησιμοποιούνται στις ιχθυοκαλλιέργειεςel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Κτηνιατρικής.el
heal.academicPublisherΤεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ιδρυμα Ηπείρου. Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας. Τμήμα Ιχθυοκομίας και Αλιείας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International