Mostra i principali dati dell'item

Application of HACCP in fish canning procedures

dc.contributor.advisorΓκόβαρης, Αλέξανδροςel
dc.creatorΚαρανάσιος, Χρήστοςel
dc.date.accessioned2016-09-08T09:09:22Z
dc.date.available2016-09-08T09:09:22Z
dc.date.issued2010
dc.identifier.other8588
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/44240
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.6600
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΨΑΡΙΑ -- ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟ -- ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣel
dc.subject.otherΨΑΡΙΑ , ΚΟΝΣΕΡΒΟΠΟΙΗΜΕΝΑ -- ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣel
dc.titleΕφαρμογή συστημάτων HACCP στην κονσερβοποίηση των ιχθύωνel
dc.titleApplication of HACCP in fish canning proceduresen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Κτηνιατρικής.el
heal.academicPublisherΤεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ιδρυμα Ηπείρου. Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας. Τμήμα Ιχθυοκομίας και Αλιείας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Files in questo item

Thumbnail

Questo item appare nelle seguenti collezioni

Mostra i principali dati dell'item

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International