Afficher la notice abrégée

dc.contributor.advisorΚίττας, Κωνσταντίνοςel
dc.creatorΚαποδίστρια, Ελευθερίαel
dc.date.accessioned2016-09-08T09:09:21Z
dc.date.available2016-09-08T09:09:21Z
dc.date.issued2009
dc.identifier.other8456
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/44232
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5127
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΑΓΓΟΥΡΙΑ -- ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑel
dc.subject.otherΥΔΡΟΠΟΝΙΚΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑel
dc.subject.otherΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑ -- ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣel
dc.titleΕπίδραση της σκίασης και της αλατότητας στην ανάπτυξη, παραγωγή και ποιότητα υδροπονικής καλλιέργειας αγγουριούel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International