Επίδραση της σκίασης και της αλατότητας στην ανάπτυξη, παραγωγή και ποιότητα υδροπονικής καλλιέργειας αγγουριού
![Thumbnail](/xmlui/bitstream/handle/11615/44232/8456.pdf.jpg?sequence=3&isAllowed=y)
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Καποδίστρια, ΕλευθερίαΌνομα Επιβλέποντος
Κίττας, Κωνσταντίνος
Ημερομηνία
2009Γλώσσα
el
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.