Mostrar el registro sencillo del ítem
Αύξηση, ανάπτυξη και παραγωγικότητα του γλυκού και ινώδους σόργου κάτω από διαφορετικά επίπεδα άρδευσης και Ν-ούχου λίπανσης στη Δυτική Θεσσαλίας
dc.contributor.advisor | Δαναλάτος, Νικόλαος Γ. | el |
dc.creator | Παπαντώνης, Σταμάτης | el |
dc.date.accessioned | 2016-09-08T09:09:20Z | |
dc.date.available | 2016-09-08T09:09:20Z | |
dc.date.issued | 2009 | |
dc.identifier.other | 8444 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/44227 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5178 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | ΑΡΔΕΥΣΗ -- ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ | el |
dc.subject.other | ΣΟΡΓΟΣ -- ΑΝΑΠΤΥΞΗ -- ΕΛΛΑΔΑ -- ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΔΥΤΙΚΗ | el |
dc.title | Αύξηση, ανάπτυξη και παραγωγικότητα του γλυκού και ινώδους σόργου κάτω από διαφορετικά επίπεδα άρδευσης και Ν-ούχου λίπανσης στη Δυτική Θεσσαλίας | el |
dc.type | masterThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | true | en |
dc.rights.accessRights | free | en |