Zur Kurzanzeige

Assessment of polyphainolic extracts from by-products of the pomegranate and grape industrial process for hypoglycaemic activity by biochemical methods

dc.contributor.advisorΛεωνίδας, Δημήτρης Δ.el
dc.creatorΣτραβοδήμος, Γεώργιοςel
dc.date.accessioned2016-09-08T09:08:32Z
dc.date.available2016-09-08T09:08:32Z
dc.date.issued2013
dc.identifier.other11823
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/43959
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5518
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΕΝΖΥΜΑ -- ΑΝΑΛΥΣΗel
dc.subject.otherΦΩΣΦΟΡΥΛΑΣΗ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΓΟΝΟΥel
dc.subject.otherΔΙΑΒΗΤΗΣel
dc.titleΑξιολόγηση της υπογλυκαιμικής δράσης εκχυλισμάτων παραπροϊόντων επεξεργασίας ροδιού και αμπέλου με βιοχημικές διαδικασίεςel
dc.titleAssessment of polyphainolic extracts from by-products of the pomegranate and grape industrial process for hypoglycaemic activity by biochemical methodsen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Dateien zu dieser Ressource

Thumbnail

Das Dokument erscheint in:

Zur Kurzanzeige

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Solange nicht anders angezeigt, wird die Lizenz wie folgt beschrieben: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International