Εμφάνιση απλής εγγραφής

Assessment of polyphainolic extracts from by-products of the pomegranate and grape industrial process for hypoglycaemic activity by biochemical methods

dc.contributor.advisorΛεωνίδας, Δημήτρης Δ.el
dc.creatorΣτραβοδήμος, Γεώργιοςel
dc.date.accessioned2016-09-08T09:08:32Z
dc.date.available2016-09-08T09:08:32Z
dc.date.issued2013
dc.identifier.other11823
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/43959
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5518
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΕΝΖΥΜΑ -- ΑΝΑΛΥΣΗel
dc.subject.otherΦΩΣΦΟΡΥΛΑΣΗ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΓΟΝΟΥel
dc.subject.otherΔΙΑΒΗΤΗΣel
dc.titleΑξιολόγηση της υπογλυκαιμικής δράσης εκχυλισμάτων παραπροϊόντων επεξεργασίας ροδιού και αμπέλου με βιοχημικές διαδικασίεςel
dc.titleAssessment of polyphainolic extracts from by-products of the pomegranate and grape industrial process for hypoglycaemic activity by biochemical methodsen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International