Αξιολόγηση της υπογλυκαιμικής δράσης εκχυλισμάτων παραπροϊόντων επεξεργασίας ροδιού και αμπέλου με βιοχημικές διαδικασίες
Assessment of polyphainolic extracts from by-products of the pomegranate and grape industrial process for hypoglycaemic activity by biochemical methods
dc.contributor.advisor | Λεωνίδας, Δημήτρης Δ. | el |
dc.creator | Στραβοδήμος, Γεώργιος | el |
dc.date.accessioned | 2016-09-08T09:08:32Z | |
dc.date.available | 2016-09-08T09:08:32Z | |
dc.date.issued | 2013 | |
dc.identifier.other | 11823 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/43959 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5518 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | ΕΝΖΥΜΑ -- ΑΝΑΛΥΣΗ | el |
dc.subject.other | ΦΩΣΦΟΡΥΛΑΣΗ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΓΟΝΟΥ | el |
dc.subject.other | ΔΙΑΒΗΤΗΣ | el |
dc.title | Αξιολόγηση της υπογλυκαιμικής δράσης εκχυλισμάτων παραπροϊόντων επεξεργασίας ροδιού και αμπέλου με βιοχημικές διαδικασίες | el |
dc.title | Assessment of polyphainolic extracts from by-products of the pomegranate and grape industrial process for hypoglycaemic activity by biochemical methods | en |
dc.type | masterThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | true | en |
dc.rights.accessRights | free | en |