Εμφάνιση απλής εγγραφής

Biochemical evaluation of hypoglycemic action from by-products extracts by processing of pomegranate

dc.contributor.advisorΛεωνίδας, Δημήτρης Δ.el
dc.creatorΜπουλιμάρη, Ευρυδίκηel
dc.date.accessioned2016-09-08T09:08:30Z
dc.date.available2016-09-08T09:08:30Z
dc.date.issued2013
dc.identifier.other11815
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/43951
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5352
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΕΝΖΥΜΑ -- ΑΝΑΛΥΣΗel
dc.subject.otherΦΩΣΦΟΡΥΛΑΣΗ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΓΟΝΟΥel
dc.subject.otherΔΙΑΒΗΤΗΣel
dc.titleΒιοχημική αξιολόγηση της υπογλυκαιμικής δράσης εκχυλισμάτων υποπροϊόντων επεξεργασίας ροδιώνel
dc.titleBiochemical evaluation of hypoglycemic action from by-products extracts by processing of pomegranateen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International