Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.advisorΝάνος, Γεώργιος Δ.el
dc.creatorΠαπαστεργίου, Αλέξανδροςel
dc.date.accessioned2016-08-23T11:18:32Z
dc.date.available2016-08-23T11:18:32Z
dc.date.issued2008
dc.identifier.other7181
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/43896
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5028
dc.descriptionΣημείωση: διατίθεται συμπληρωματικό υλικό σε ξεχωριστό αρχείο.el
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΜΗΛΑ -- ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑel
dc.subject.otherΜΗΛΑ -- ΠΟΙΟΤΗΤΑel
dc.titleΠαράγοντες που επηρεάζουν την υποβάθμιση της ποιότητας των μήλων από μωλωπισμούςel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail
Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International