Επιβίωση παθογόνων μικροοργανισμών κατά την διεργασία οξίνισης και συντήρησης μαρινάτου γαύρου
dc.contributor.advisor | Μποζιάρης, Ιωάννης | el |
dc.creator | Τσιγάρας, Ευάγγελος Α. | el |
dc.date.accessioned | 2016-08-10T11:47:16Z | |
dc.date.available | 2016-08-10T11:47:16Z | |
dc.date.issued | 2012 | |
dc.identifier.other | 11243 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/43520 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | ΨΑΡΙΑ -- ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ | el |
dc.subject.other | ΨΑΡΙΑ -- ΠΟΙΟΤΗΤΑ | el |
dc.title | Επιβίωση παθογόνων μικροοργανισμών κατά την διεργασία οξίνισης και συντήρησης μαρινάτου γαύρου | el |
dc.type | bachelorThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | true | en |
dc.rights.accessRights | free | en |