Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.advisorΠουρνάρας, Σπυρίδωναςel
dc.creatorΜπάρδα, Μαρίαel
dc.date.accessioned2016-07-06T10:58:17Z
dc.date.available2016-07-06T10:58:17Z
dc.date.issued2014
dc.identifier.other13114
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/43254
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.4137
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΤΡΟΦΗ -- ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑel
dc.subject.otherΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ -- ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑel
dc.subject.otherΦΑΡΜΑΚΑ , ΑΝΤΟΧΗ ΜΙΚΡΟΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΣΤΑel
dc.titleΣυγκριτική αξιολόγηση βιολογικού και συμβατικού αίγειου και πρόβειου νωπού (κατεψυγμένου) γάλακτος για τον προσδιορισμό ολικών κολοβακτηριοειδών και τη διερεύνηση αντοχής των απομονωθέντων στελεχών στα αντιβιοτικάel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International