Mostrar el registro sencillo del ítem

dc.contributor.advisorΧατζηιωάννου, Μαριάνθηel
dc.creatorΤσέρτος, Σπυρίδωνel
dc.date.accessioned2016-07-06T10:58:08Z
dc.date.available2016-07-06T10:58:08Z
dc.date.issued2014
dc.identifier.other13520
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/43210
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΤΡΟΦΗ -- ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑel
dc.subject.otherΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ -- ΕΡΕΥΝΑel
dc.subject.otherΕΔΩΔΙΜΑ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑel
dc.titleΠροσδιορισμός της τιμής και των ποιοτικών χαρακτηριστικών προϊόντων μεταποίησης σαλιγκαριών με τη χρήση της συνδιαστικής ανάλυσηςel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Ficheros en el ítem

Thumbnail

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro sencillo del ítem

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepto si se señala otra cosa, la licencia del ítem se describe como Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International