Show simple item record

dc.contributor.advisorΧατζηιωάννου, Μαριάνθηel
dc.creatorΤσέρτος, Σπυρίδωνel
dc.date.accessioned2016-07-06T10:58:08Z
dc.date.available2016-07-06T10:58:08Z
dc.date.issued2014
dc.identifier.other13520
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/43210
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΤΡΟΦΗ -- ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑel
dc.subject.otherΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ -- ΕΡΕΥΝΑel
dc.subject.otherΕΔΩΔΙΜΑ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑel
dc.titleΠροσδιορισμός της τιμής και των ποιοτικών χαρακτηριστικών προϊόντων μεταποίησης σαλιγκαριών με τη χρήση της συνδιαστικής ανάλυσηςel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International