Προσδιορισμός της αντιοξειδωτικής ικανότητας σε πολυφαινολικά εκχυλίσματα από απόβλητα επεξεργασίας ντομάτας
Determination of antioxant activity in polyphenol extracts from waste of elaboration tomato
dc.contributor.advisor | Κουρέτας, Δημήτριος Δ. | el |
dc.contributor.advisor | Στάγκος, Δημήτριος Φ. | el |
dc.creator | Αλεξίου, Γιώργος | el |
dc.date.accessioned | 2016-07-06T10:58:08Z | |
dc.date.available | 2016-07-06T10:58:08Z | |
dc.date.issued | 2013 | |
dc.identifier.other | 11427 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/43209 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | ΠΟΛΥΦΑΙΝΟΛΕΣ | el |
dc.subject.other | ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΑ | el |
dc.subject.other | ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΡΙΖΕΣ (ΧΗΜΕΙΑ) | el |
dc.subject.other | ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ -- ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ | el |
dc.title | Προσδιορισμός της αντιοξειδωτικής ικανότητας σε πολυφαινολικά εκχυλίσματα από απόβλητα επεξεργασίας ντομάτας | el |
dc.title | Determination of antioxant activity in polyphenol extracts from waste of elaboration tomato | en |
dc.type | bachelorThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | true | en |
dc.rights.accessRights | free | en |