Εμφάνιση απλής εγγραφής

Determination of antioxant activity in polyphenol extracts from waste of elaboration tomato

dc.contributor.advisorΚουρέτας, Δημήτριος Δ.el
dc.contributor.advisorΣτάγκος, Δημήτριος Φ.el
dc.creatorΑλεξίου, Γιώργοςel
dc.date.accessioned2016-07-06T10:58:08Z
dc.date.available2016-07-06T10:58:08Z
dc.date.issued2013
dc.identifier.other11427
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/43209
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΠΟΛΥΦΑΙΝΟΛΕΣel
dc.subject.otherΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΑel
dc.subject.otherΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΡΙΖΕΣ (ΧΗΜΕΙΑ)el
dc.subject.otherΑΠΟΒΛΗΤΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ -- ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑel
dc.titleΠροσδιορισμός της αντιοξειδωτικής ικανότητας σε πολυφαινολικά εκχυλίσματα από απόβλητα επεξεργασίας ντομάταςel
dc.titleDetermination of antioxant activity in polyphenol extracts from waste of elaboration tomatoen
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International