Zur Kurzanzeige

Study of the antioxidant activity of honey samples from the region of Olympus

dc.contributor.advisorΣτάγκος, Δημήτριος Φ.el
dc.creatorΣουλιτσιώτης, Νικόλαος Δ.el
dc.date.accessioned2016-07-06T10:57:37Z
dc.date.available2016-07-06T10:57:37Z
dc.date.issued2014
dc.identifier.other12787
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/43064
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5758
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΠΟΛΥΦΑΙΝΟΛΕΣ -- ΑΝΑΛΥΣΗel
dc.subject.otherΜΕΛΙ -- ΑΝΤΙΜΙΚΡΟΒΙΑΚΗ ΔΡΑΣΗel
dc.subject.otherΜΕΛΙ -- ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣel
dc.subject.otherΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΑel
dc.subject.otherΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΡΙΖΕΣ (ΧΗΜΕΙΑ)el
dc.titleΜελέτη της αντιοξειδωτικής δράσης δειγμάτων μελιού της περιοχής Ολύμπουel
dc.titleStudy of the antioxidant activity of honey samples from the region of Olympusen
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Dateien zu dieser Ressource

Thumbnail

Das Dokument erscheint in:

Zur Kurzanzeige

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Solange nicht anders angezeigt, wird die Lizenz wie folgt beschrieben: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International