Mostra i principali dati dell'item

dc.contributor.advisorΧα, Ιμπραχίμ-Αβραάμel
dc.creatorΡαπτοπούλου, Χρηστίναel
dc.date.accessioned2016-07-06T10:57:35Z
dc.date.available2016-07-06T10:57:35Z
dc.date.issued2014
dc.identifier.other13497
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/43055
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5290
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΦΥΤΑ -- ΑΝΑΠΤΥΞΗel
dc.subject.otherΦΥΤΑ -- ΓΕΝΕΤΙΚΗel
dc.subject.otherΣΟΓΙΑ -- ΓΕΝΕΤΙΚΗel
dc.subject.otherΣΠΟΡΟΙ -- ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑel
dc.titleΜελέτη παραγόντων υποβάθμισης της ποιότητας και της βλαστικής ικανότητας του σπόρου ποικιλιών σόγιας (Glycine max (L.) Merr.) και εφαρμογή διασταυρώσεων με στόχο την παραγωγή νέων βελτιωμένων ποικιλιώνel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Files in questo item

Thumbnail

Questo item appare nelle seguenti collezioni

Mostra i principali dati dell'item

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International