Μελέτη παραγόντων υποβάθμισης της ποιότητας και της βλαστικής ικανότητας του σπόρου ποικιλιών σόγιας (Glycine max (L.) Merr.) και εφαρμογή διασταυρώσεων με στόχο την παραγωγή νέων βελτιωμένων ποικιλιών

Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Ραπτοπούλου, ΧρηστίναΌνομα Επιβλέποντος
Χα, Ιμπραχίμ-Αβραάμ
Ημερομηνία
2014Γλώσσα
el
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.