Μελέτη αντιοξειδωτικής δράσης πολυφαινολικού εκχυλίσματος από απόβλητα ελαιοτριβείου μετά από ενθυλάκωσή του σε πρωτεϊνη τυρογάλακτος, μαλτοδεξτρίνη και ζελατίνη
Study of antioxidant activity of polyphenolic extract from olive oil waste waters after encapsulation into protein, maltodextrin and gelatin
dc.contributor.advisor | Στάγκος, Δημήτριος Φ. | el |
dc.creator | Φουστέρη, Αννα-Ζηνοβία | el |
dc.date.accessioned | 2016-07-06T10:57:31Z | |
dc.date.available | 2016-07-06T10:57:31Z | |
dc.date.issued | 2013 | |
dc.identifier.other | 12498 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/43036 | |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | ΠΟΛΥΦΑΙΝΟΛΕΣ -- ΑΝΑΛΥΣΗ | el |
dc.subject.other | ΥΓΡΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟΥ -- ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ | el |
dc.title | Μελέτη αντιοξειδωτικής δράσης πολυφαινολικού εκχυλίσματος από απόβλητα ελαιοτριβείου μετά από ενθυλάκωσή του σε πρωτεϊνη τυρογάλακτος, μαλτοδεξτρίνη και ζελατίνη | el |
dc.title | Study of antioxidant activity of polyphenolic extract from olive oil waste waters after encapsulation into protein, maltodextrin and gelatin | en |
dc.type | bachelorThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | true | en |
dc.rights.accessRights | free | en |