Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.advisorΓκόβαρης, Αλέξανδροςel
dc.creatorΚίττα, Ελένηel
dc.date.accessioned2016-07-06T10:57:17Z
dc.date.available2016-07-06T10:57:17Z
dc.date.issued2014
dc.identifier.other13106
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/42965
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.4471
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΤΡΟΦΗ -- ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑel
dc.subject.otherΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ -- ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑel
dc.subject.otherBACILLUS CEREUSen
dc.titleΗ παρουσία του Bacillus Cereus στο γάλαel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International