Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.advisorΝάνος, Γεώργιος Δ.el
dc.creatorΓεωργουδάκη, Τριανταφυλλιάel
dc.date.accessioned2016-07-06T10:56:52Z
dc.date.available2016-07-06T10:56:52Z
dc.date.issued2014
dc.identifier.other13502
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/42844
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.4999
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΚΑΡΠΟΙ -- ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑel
dc.subject.otherΣΥΓΚΟΜΙΔΗ -- ΜΕΤΑΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑel
dc.titleΕπίδραση καινοτόμων μετασυλλεκτικών μεταχειρίσεων στην ποιότητα φρεσκοκομμένων φρούτωνel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International