Mostrar el registro sencillo del ítem

dc.contributor.advisorΛεωνίδας, Δημήτρης Δ.el
dc.creatorΛεμονάκης, Αγγελοςel
dc.date.accessioned2016-07-06T10:56:27Z
dc.date.available2016-07-06T10:56:27Z
dc.date.issued2014
dc.identifier.other12500
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/42719
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΕΝΖΥΜΑ -- ΑΝΑΛΥΣΗel
dc.subject.otherΦΩΣΦΟΡΥΛΑΣΗ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΓΟΝΟΥel
dc.subject.otherΡΟΔΙ -- ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣel
dc.subject.otherΔΙΑΒΗΤΗΣel
dc.titleΒιοχημική αξιολόγηση παραπροϊόντων χυμοποίησης ροδιού για υπογλυκαιμική δράσηel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Ficheros en el ítem

Thumbnail

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro sencillo del ítem

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepto si se señala otra cosa, la licencia del ítem se describe como Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International