Zur Kurzanzeige

Assessment of various plant extracts for potential hypoglycaemic effect

dc.contributor.advisorΛεωνίδας, Δημήτρης Δ.el
dc.creatorΚυριάκης, Ευθύμιοςel
dc.date.accessioned2016-07-06T10:56:19Z
dc.date.available2016-07-06T10:56:19Z
dc.date.issued2014
dc.identifier.other12503
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/42673
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΕΝΖΥΜΑ -- ΑΝΑΛΥΣΗel
dc.subject.otherΦΩΣΦΟΡΥΛΑΣΗ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΓΟΝΟΥel
dc.subject.otherΣΤΑΦΥΛΙΑ -- ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣel
dc.subject.otherΡΟΔΙ -- ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣel
dc.subject.otherΔΙΑΒΗΤΗΣel
dc.titleΑξιολόγηση φυτικών εκχυλισμάτων ως προς την πιθανή τους υπογλυκαιμική δράσηel
dc.titleAssessment of various plant extracts for potential hypoglycaemic effecten
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Dateien zu dieser Ressource

Thumbnail

Das Dokument erscheint in:

Zur Kurzanzeige

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Solange nicht anders angezeigt, wird die Lizenz wie folgt beschrieben: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International