Afficher la notice abrégée

dc.contributor.advisorΜούτου, Κατερίναel
dc.creatorΛαμπαδάρης, Κωνσταντίνοςel
dc.date.accessioned2016-06-07T07:45:32Z
dc.date.available2016-06-07T07:45:32Z
dc.date.issued2011
dc.identifier.other9702
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/42470
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΤΕΛΕΟΣΤΕΟΙ -- ΑΝΑΠΤΥΞΗel
dc.subject.otherΨΑΡΙΑ -- ΠΕΠΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑel
dc.subject.otherΕΝΤΕΡΙΚΗ ΜΙΚΡΟΧΛΩΡΙΔΑel
dc.titleΕπίδραση του pH στην παραγωγή πεπτικών πρωτεασών και γλυκοσιδασών από την εντερική μικροχλωρίδα του λαβρακιού (Dicentrarchus labrax)el
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International