Zur Kurzanzeige

dc.contributor.advisorΣτάγκος, Δημήτριος Φ.el
dc.creatorΣπύρου, Αργύρηςel
dc.date.accessioned2016-06-07T07:45:19Z
dc.date.available2016-06-07T07:45:19Z
dc.date.issued2011
dc.identifier.other9288
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/42388
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΠΟΛΥΦΑΙΝΟΛΕΣel
dc.subject.otherΣΤΑΦΥΛΙΑ -- ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣel
dc.titleΕπίδραση εκχυλισμάτων απο ελληνικές ποικιλίες αμπέλου (Vitis Vinifera) και φυτικών πολυφαινολών σε καρκινικά κύτταρα ήπατος HEPG2el
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Dateien zu dieser Ressource

Thumbnail

Das Dokument erscheint in:

Zur Kurzanzeige

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Solange nicht anders angezeigt, wird die Lizenz wie folgt beschrieben: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International