Afficher la notice abrégée

dc.contributor.advisorΚαρπούζας, Δημήτριοςel
dc.creatorΓαρυφαλλοπούλου, Ζωή Κ.el
dc.date.accessioned2016-06-07T07:45:04Z
dc.date.available2016-06-07T07:45:04Z
dc.date.issued2010
dc.identifier.other8772
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/42298
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗel
dc.subject.otherΑΠΟΒΛΗΤΑ -- ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑel
dc.subject.otherΥΓΡΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ -- ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗel
dc.titleΜελέτη των μεταβολών στην σύσταση της κοινότητας των βακτηρίων στα διάφορα στάδια κομποστοποίησης υπολειμμάτων καλλιέργειας βαμβακιούel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International