Afficher la notice abrégée

dc.contributor.advisorΜποζιάρης, Ιωάννηςel
dc.creatorΠαρλαπάνη, Φωτεινήel
dc.date.accessioned2016-06-06T12:36:20Z
dc.date.available2016-06-06T12:36:20Z
dc.date.issued2013
dc.identifier.other12570
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/41655
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.212
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΑΛΙΕΙΑ -- ΠΡΟΙΟΝΤΑ -- ΣΥΝΤΗΡΗΣΗel
dc.subject.otherΑΛΙΕΙΑ -- ΠΡΟΙΟΝΤΑ -- ΔΙΑΤΡΟΦΗel
dc.titleΕιδικοί αλλοιωγόνοι μικροοργανισμοί και η επίδραση τους στην ποιότητα και στην τύχη των παθογόνων μικροοργανισμών στα αλιευτικά προϊόνταel
dc.typedoctoralThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International