Επιδράσεις του οζονοποιημένου νερού στο μικροβιολογικό φορτίο και τις οργανοληπτικές ιδιότητες φρέσκων οπωροκηπευτικών
![Thumbnail](/xmlui/bitstream/handle/11615/41641/12457.pdf.jpg?sequence=3&isAllowed=y)
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Γώγος, ΠέτροςΌνομα Επιβλέποντος
Μαυρομάτης, Αθανάσιος
Ημερομηνία
2014Γλώσσα
el
Λέξη-κλειδί
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.