Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.contributor.advisorΦλετούρης, Δημήτριοςel
dc.creatorΓκατζιώλη, Μαρίαel
dc.date.accessioned2016-06-06T12:36:16Z
dc.date.available2016-06-06T12:36:16Z
dc.date.issued2014
dc.identifier.other12413
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/41631
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.4161
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ -- ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑel
dc.subject.otherΠΡΟΒΙΟΤΙΚΑel
dc.titleΧρήση προβιοτικών καλλιεργειών στην παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντωνel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Ιατρικής.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International