dc.contributor.advisor | Γιαννούλη, Περσεφόνη | el |
dc.creator | Κοντοκώστας, Σταύρος | el |
dc.date.accessioned | 2015-01-05T21:42:44Z | |
dc.date.available | 2015-01-05T21:42:44Z | |
dc.date.issued | 2010 | |
dc.identifier.other | 9144 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11615/344 | en |
dc.language.iso | el | en |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International | en |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.subject.other | ΟΙΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ -- ΕΛΛΑΔΑ | el |
dc.subject.other | ΟΙΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ -- ΕΛΛΑΔΑ | el |
dc.subject.other | ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΑ | el |
dc.title | Οι επιδράσεις της ζύμωσης και της ωρίμανσης του κρασιού στα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του | el |
dc.type | bachelorThesis | en |
heal.recordProvider | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης | el |
heal.academicPublisher | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος. | el |
heal.academicPublisherID | uth | en |
heal.fullTextAvailability | true | en |
dc.rights.accessRights | free | en |