Εμφάνιση απλής εγγραφής

dc.creatorArvanitoyannis, I. S.en
dc.creatorVarzakas, T. H.en
dc.creatorTzifa, K.en
dc.creatorPapadopoulos, D.en
dc.date.accessioned2015-11-23T10:23:08Z
dc.date.available2015-11-23T10:23:08Z
dc.date.issued2009
dc.identifier10.1002/9781444320923.ch6
dc.identifier.isbn9781405153669
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/25952
dc.sourceHACCP and ISO 22000: Application to Foods of Animal Originen
dc.source.urihttp://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84889430080&partnerID=40&md5=e0e4640da0e92a2d309a64e297476cb8
dc.subject'eggs' and entire eggs of hensen
dc.subjectContamination sources at egg-packing stationsen
dc.subjectEnzyme-linked immunosorbent assays (ELISA)en
dc.subjectIshikawa diagram for non-conformed eggsen
dc.subjectLabelling of eggs by producer - classification labels stating qualityen
dc.subjectLiquid egg yolk (LEY) samplesen
dc.subjectOrganisation of enterprise and responsibility of administrationen
dc.subjectPolychlorinated dibenzo-dioxins (PCDDs)en
dc.subjectRules for good manufacturing and hygiene practice (GMP-GHP-SSOPs)en
dc.subjectTotal toxic equivalent quantity (TEQ) levels for dioxins and dioxin-like PCBsen
dc.titleEggsen
dc.typebookChapteren


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

ΑρχείαΜέγεθοςΤύποςΠροβολή

Δεν υπάρχουν αρχεία που να σχετίζονται με αυτό το τεκμήριο.

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής