Show simple item record

dc.contributor.advisorΜούτου, Κατερίναel
dc.creatorΤαγαρίδη, Άνναel
dc.date.accessioned2015-01-05T21:45:48Z
dc.date.available2015-01-05T21:45:48Z
dc.date.issued2009
dc.identifier.other7343
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/1735en
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.5636
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΤΕΛΕΟΣΤΕΟΙ -- ΑΝΑΠΤΥΞΗel
dc.subject.otherΨΑΡΙΑ -- ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗel
dc.titleΠαραγωγή, χαρακτηρισμός και εφαρμογές ανασυνδυασμένων πεπτικών πρωτεασών της τσιπούρας (Sparus aurata)el
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International