Afficher la notice abrégée

dc.contributor.advisorΔαναλάτος, Νικόλαος Γ.el
dc.contributor.advisorΣφουγγάρης, Αθανάσιος Ι.el
dc.contributor.advisorΜαυρομάτης, Αθανάσιοςel
dc.creatorΣπαθή, Ελένηel
dc.date.accessioned2015-01-05T21:44:00Z
dc.date.available2015-01-05T21:44:00Z
dc.date.issued2007
dc.identifier.other1326
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/1164en
dc.descriptionΠαρατηρήσεις έκδοσης: χαμηλής ποιότητας εκτύπωση.el
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΣΟΓΙΑel
dc.subject.otherΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ -- ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑel
dc.titleΗ καλλιέργεια της σόγιαςel
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International