Πλοήγηση ανά Θέμα "ΤΡΟΦΗ -- ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ"
Αποτελέσματα 1-2 από 2
-
Η ελληνική μικρομεσαία επιχείρηση απέναντι στην ανάγκη συμμόρφωσης στα πρότυπα διασφάλισης ποιότητας, υγιεινής και ασφάλειας : η περίπτωση μιας βιομηχανίας αρτοσκευασμάτων
(1998)Η παρούσα μελέτη αναφέρεται σε έναν από τους παλαιότερους και σημαντικότερους βιομηχανικούς κλάδους στην Ελλάδα, τα τρόφιμα. Το αντικείμενο της εργασίας εντοπίζεται στον τομέα της παραγωγής και διάθεσης προϊόντων σφολιάτας ...