Auflistung nach Autor "Μοσχοβίδη, Γεωργία Α."
Anzeige der Dokumente 1-2 von 2
-
Μεταβολές στα ποιοτικά χαρακτηριστικά τροφίμων ή μοντέλων τροφίμων, που έχουν ως βασικό συστατικό άμυλο όταν αυτά συντηρηθούν κάτω από διαφορετικές συνθήκες
Μοσχοβίδη, Γεωργία Α. (2010)Στην ερευνητική αυτή εργασία μελετήθηκε ένα βασικό ποιοτικό χαρακτηριστικό τριών διαφορετικών αμύλων και συγκεκριμένα η δομή τους. Ερευνήθηκε πως συμπεριφέρονται τα δείγματα αμύλου αραβοσίτου, αμύλου πατάτας και αμύλου ρυζιού ...