Zur Kurzanzeige

The effect of sage on the quality of fried potatoes

dc.contributor.advisorΓιαννούλη, Περσεφόνηel
dc.creatorΓλίτζιου, Βασιλικήel
dc.date.accessioned2021-03-17T11:14:49Z
dc.date.available2021-03-17T11:14:49Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.other22478
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/55099
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΠατάτεςel
dc.subject.otherΦασκόμηλοel
dc.subject.otherΤεχνολογία τροφίμωνel
dc.titleΗ επίδραση του φασκόμηλου στα ποιοτικά χαρακτηριστικά της τηγανητής πατάταςel
dc.titleThe effect of sage on the quality of fried potatoesen
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilityTRUEen
dc.rights.accessRightsfreeen


Dateien zu dieser Ressource

Thumbnail

Das Dokument erscheint in:

Zur Kurzanzeige

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Solange nicht anders angezeigt, wird die Lizenz wie folgt beschrieben: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International