Afficher la notice abrégée

dc.contributor.advisorΠαναγιωτάκη, Παναγιώτα,el
dc.creatorΓιαννακός, Κωνσταντίνοςel
dc.creatorΠαπαδόπουλος, Παναγιώτηςel
dc.creatorΠαπαϊωάννου, Αριστείδηςel
dc.creatorΣπανοπούλου, Ειρήνηel
dc.date.accessioned2018-07-18T10:58:48Z
dc.date.available2018-07-18T10:58:48Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.other17577
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/48824
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΨάρια -- Διατροφήel
dc.titleΕκτίμηση της αύξησης της τσιπούρας μετά απο μείωση της ποσότητας της χορηγούμενης τροφής κατά 50%el
dc.typebachelorThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Fichier(s) constituant ce document

Thumbnail

Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)

Afficher la notice abrégée

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepté là où spécifié autrement, la license de ce document est décrite en tant que Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International