Mostra i principali dati dell'item

dc.contributor.advisorΝάνος, Γεώργιος Δ.el
dc.creatorΓεωργουδάκη, Τριανταφυλλιάel
dc.date.accessioned2016-07-06T10:56:52Z
dc.date.available2016-07-06T10:56:52Z
dc.date.issued2014
dc.identifier.other13502
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/42844
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.4999
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΚΑΡΠΟΙ -- ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑel
dc.subject.otherΣΥΓΚΟΜΙΔΗ -- ΜΕΤΑΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑel
dc.titleΕπίδραση καινοτόμων μετασυλλεκτικών μεταχειρίσεων στην ποιότητα φρεσκοκομμένων φρούτωνel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Files in questo item

Thumbnail

Questo item appare nelle seguenti collezioni

Mostra i principali dati dell'item

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International