Mostrar el registro sencillo del ítem

dc.contributor.advisorΝάνος, Γεώργιος Δ.el
dc.creatorΓεωργουδάκη, Τριανταφυλλιάel
dc.date.accessioned2016-07-06T10:56:52Z
dc.date.available2016-07-06T10:56:52Z
dc.date.issued2014
dc.identifier.other13502
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11615/42844
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26253/heal.uth.4999
dc.language.isoelen
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalen
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/en
dc.subject.otherΚΑΡΠΟΙ -- ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑel
dc.subject.otherΣΥΓΚΟΜΙΔΗ -- ΜΕΤΑΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑel
dc.titleΕπίδραση καινοτόμων μετασυλλεκτικών μεταχειρίσεων στην ποιότητα φρεσκοκομμένων φρούτωνel
dc.typemasterThesisen
heal.recordProviderΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησηςel
heal.academicPublisherΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος.el
heal.academicPublisherIDuthen
heal.fullTextAvailabilitytrueen
dc.rights.accessRightsfreeen


Ficheros en el ítem

Thumbnail

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro sencillo del ítem

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Excepto si se señala otra cosa, la licencia del ítem se describe como Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International