Επίδραση εδώδιμων μεμβρανών και υγρού καπνού στην βακτηριακή αύξηση και εμπορικό χρόνο ζωής τσιπούρας (Sparus aurata) κατά την συντήρηση υπό ψύξη
Effect of edible films and liquid smoke on bacterial growth and shelf-life of gilthead seabream (Sparus aurata) during chill storage
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Τσιρέλης, ΣωτήριοςΌνομα μέλους επιτροπής
Παρλαπάνη, Φωτεινή
Κλαουδάτος, Δημήτριος
Όνομα Επιβλέποντος
Μποζιάρης, Ιωάννης Σ.
Ημερομηνία
2022Γλώσσα
el
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος.