Μελέτη της ζύμωσης του γάλακτος για την παρασκευή γιαουρτιού υπό την επίδραση εκχυλισμάτων γκουαρανά
Study of milk fermentation for the production of yogurt under the effect of guarana extracts
Προβολή/ Άνοιγμα
Συγγραφέας
Κουρουνιώτου, ΕυαγγελίαΌνομα μέλους επιτροπής
Λεωνίδας, Δημήτρης Δ.
Μπαλατσός, Νικόλαος
Όνομα Επιβλέποντος
Γιαννούλη, Περσεφόνη
Ημερομηνία
2022Γλώσσα
el
Πρόσβαση
ελεύθερη
Ακαδημαϊκός Εκδότης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας.